Tilbring ferien på en øy 

Verden er til for å utforskes, og det kan man blant annet gjøre ved å dra på ferie. Det er så utrolig mange spennende land å reise til, og det er en enorm blanding av store byer og små perler der ute. Det kan være vanskelig å bestemme seg for akkurat hvor man ønsker å dra på ferie. Det gjelder rett og slett å tenke litt igjennom hva man ønsker å oppnå med ferien.  

En ferie som går til en øy, er absolutt å anbefale, og det finnes mange flotte øyer rundt om i verden som er verdt et besøk. Hvis man fokuserer på Middelhavet, vil man blant annet finne Malta. Malta er en flott liten øy som ligger rett utenfor Italia. Malta er et selvstendig land, men har tidligere vært under både fransk og engelsk styre.

Kultur og historie

Øya er preget av mye kultur og veldig mye historie. Det er mange spennende småbyer rundt om på øya som virkelig er verdt et besøk. Ønsker man en kulturell ferie, så anbefales det å dra til denne flotte øya en gang mellom september og mars. Det er på den tiden at man slipper unna den verste varmen, slik at det faktisk er behagelig å gå rundt og utforske de gamle byene. Det er også mange flotte restauranter og kafeer å besøke når man er på Malta, og mye god, tradisjonsrik mat som er verdt å smake på.

Ønsker man en varmere ferie med dager som er fylt opp med sol og strand, så anbefales det å reise til Malta mellom april og september. Det er mange soldager på øya, og de kan nytes på mange av de flotte strendene som man finner rundt om på øya. For de som er glad i å dykke så er Malta en perfekt øy å dra til, men det er også flott å ligge på stranden og bare nyte solen.