Seil i Kroatia

Båtar i KroatiaDet finnes mange steder å reise til når man skal ut på ferie, men det er lite som kan sammenlignes med det å seile i vakre Kroatia med MoreSailing. Det er kanskje ikke det første stedet man har tenkt på å reise til, og det er heller ikke så vanlig å tenke på at en seilferie kan være tingen. Dette er mest på grunn av at de fleste av oss ikke kan seile. Det som er så flott, er at det ikke lenger er nødvendig å ha denne kunnskapen for å få gjennomført en slik ferie.

Det finnes flere ulike nettsider som jobber med å sette opp seilferier for de som ønsker det. De tilbyr seilferier i flere ulike land, og hos moresailing.no kan man blant annet bestille en slik tur i Kroatia. Turen kan bestilles til én person, til en gruppe venner eller til en familie. Dette er rett og slett opp til hver enkelt. Hvis man skal bestille for én person, så betyr ikke det at man vil være på en seilbåt alene. De setter nemlig opp sosiale seilturer, slik at man har muligheten til å møte mange nye mennesker på turen. Ønsker man å bestille en seiltur i Kroatia for en gruppe mennesker, så er dette også mulig. Det er viktig å vite antall mennesker i forkant, da type seilbåt bestemmes ut fra hvor mange som skal være med.

Det som er felles for disse turene, er at det er mange ting som er inkludert i prisen man betaler. Blant annet vil man ha flere måltider om bord på båten, som allerede er betalt for. Dette gjelder også for noen drikkevarer. Håndklær og sengetøy er noe som man ikke behøver å tenke på før man skal reise, for dette vil man alltid finne om bord. Ulike avgifter er også inkludert, slik at det ikke kommer flere avgifter i tillegg til prisen man faktisk betaler.