Reis billig i 2017

En reise kan noen ganger være en stor utgift og det kan ta tid å spare opp nok penger til å faktisk legge ut på en etterlengtet reise. Hvert år er det slik at det er noen land som ser ut til å bli billigere enn andre når det kommer til ferier.

reis til østHvis man er ganske åpen for reisemålet, så er det mulig å få mye for pengene når man velger et billig land å reise til. I 2017 ser det ut til at Øst-Europa holder seg på toppen når det kommer til billige reisemål. Mer om å spare penger her.

Ferier i øst

På bare to år har prisene sunket betraktelig, og det er mye penger å spare hvis man velger å legge reisen til et av landene i Øst-Europa. Det er mange ulike land å velge mellom, og valget kommer naturligvis an på hva man ønsker å få ut av ferien. Hvis det er storby som frister mest, kan det være Russland som bør besøkes i år. Det er lave priser og mange ulike byer å utforske. En anbefaling er å velge enten Moskva eller St. Petersburg som reisemål og planlegge reisen derfra.

Hvis det er strand og sol som frister mest, er det flere billige land å velge mellom. Et klassisk valg er for eksempel Tyrkia. Her finner man lave priser, sol og strender. Det er et enormt utvalg når det kommer til hoteller, og der er det også mye penger å spare. Hvis man ønsker en litt mer eksotisk strandopplevelse, kan det være Vietnam som er stedet å dra til i 2017. Som turist i Vietnam vil man kunne få både storbyopplevelser og strandopplevelser. Hovedstaden i landet er helt klart verdt et besøk, før man kanskje legger turen til Da Nang for litt sol og strandliv før hjemreisen.