Mobil underholdning på reisen

Det er deilig å kunne lene seg tilbake på reisen og finne den beste underholdningen lett tilgjengelig i lomma eller veska. Etter at vi fikk mulighet til å lese nyheter, sjekke nettsider, google og spille online via mobiltelefonen, har kjedsomhet aldri vært noe problem. All slags informasjon og typer underholdning er tilgjengelig overalt, uansett om du sitter på en flyplass, en togstasjon eller venter på at leiebilen din skal gjøres klar for deg.

android-mobil

Det betyr at du kan finne et norsk nettcasino for å sysselsette deg selv på reisen, eller underholde deg selv med å spille CandyCrush mens du venter på en kjedelig flyplass. Eller du kan finne en spennende utenlandsk nettbutikk så enkelt som bare det via telefonen. Kanskje du vil benytte sjansen til å bli bedre kjent i området du skal reise til? Google Maps i 3D har gjort det mulig å vandre gatelangs i byen du er på vei til, selv om du aldri har vært der i egen person før.

“Nå kan du snart laste ned kartene på forhånd slik at du ikke trenger å bruke mobildata for å navigere i trafikken.”

At internett gir oss muligheter som før bare fantes i fantasien eller på filmlerretet, er det ingen tvil om.

Det er faktisk rett og slett vanskelig å kjede seg underveis når du har alt tilgjengelig på mobilskjermen. Selvfølgelig finnes det steder i verden der wifi-tilgangen ikke er like god som i Norge, men stadig flere flyplasser og offentlige steder har nå gratis tilgang til nett. Og når du er midt i en spennende mobilverden, kan det faktisk rett og slett være litt vanskelig å løsrive seg når boarding er i gang på flyet og du må sette telefonen på flymodus!