Lommebok med egen gravering

Om du skal ute på reise, er det stas å ha en ny, solid lommebok. Penger, kredittkort og debitkort er tross alt de mest verdifulle eiendelene når man er ute på reise, så om den gamle lommeboka begynner å bli noe rufsete, er det muligens en god idé å investere i en ny.

På getpersonal.no kan du bestille produkter fra et flott utvalg av lommebøker og kortholdere med høy kvalitet til en rimelig pris. Getpersonal har et utvalg på mer enn 90 artikler fra produsenter som Jacob Jones og et knippe andre leverandører. Lommebøkene og kortholderne kan graveres med en tekst som du selv velger ut. Her kan du virkelig bli kreativ med hva som står på lommeboken. En gravert lommebok er i tillegg en ypperlig gave til noen som setter pris på høy kvalitet og samtidig trenger en ny lommebok.

Gammel lommebokPersonlig og klassisk stil

En lommebok med egen gravering er et ekslusivt og personlig tilbehør. Er du den som setter pris på klassisk mote og stil, er du sikkert klar over at lommeboken gir en flott mulighet til å sette ytterlige preg på den personlige klesstilen. Å betale med mobiltelefonen er muligens enkelt og i tiden, men den klassiske stilen med lommebok, armbåndsur og dress er en tidløs look som krever sitt, men som gir så uendelig mye tilbake.

På getpersonal.no kan du velge graveringstekst, skrifttype og tekststørrelse for  din nye lommebok. Det finnes mindre utgaver av kortholdere i lær og skinn. Disse er godt egnet for en tur på byen når bare det viktigste trenger å være med. Du finner også større og mer romslige lommebøker og kortholdere. Her får du unike lommebøker som er perfekt som gaver. Husk at lommeboken også er et tidløst motetilbehør, så velg en som passer til din personlige klesstil.