Gjør ventetiden kortere

Nordmenn får stadig mer råd til kostbare sommerferier, og da gjelder det for noen å komme seg langt av sted når man først har sjansen.

Skal man på det amerikanske kontinentet eller til østre Asia kan det fort bli mange timer på flyet, men også bussturer og togturer kan bli lange. På flyene er det skjermer i setet foran deg som byr på ganske mye underholdning, så man er mye mindre utsatt for kjedsomhet på et fly enn på et tog eller buss. Her skal vi ta for oss tre ting som er fint å bedrive tiden med på reisen:

 

 

Det finnes mange måter å utfordre hjernen på for å korte ned en lang og kjedelig reise

Det finnes flust av nettkasinoer hvor man kan spille både med «liksompenger» og ordentlige penger, og noen liker spenningen av å se om lykken står dem bi hver gang hjulet rulles. Bare husk på å utvise sunn fornuft når ekte penger er med i bildet.

Ikke alle forstår hvilket godt tilbud det er at alle kommuner i Norge skal ha et bibliotek der det er gratis å låne bøker. Det betyr at store mengder kunnskap og underholdning ligger gratis tilgjengelig for deg til enhver tid. Biografier er alltid veldig populære å lese, og da kan du få bakgrunnsinformasjon om kjente profiler som neppe har kommet særlig frem i media.

Er det spenning du er ute etter er kanskje ikke biografier tingen, da er nok krim det mest passende. Dramabøker kan også noen ganger kulminere i en spennende slutt, mens ordentlige klassikere som bøker av Dumas eller Follett er spennende hele veien gjennom.

Ordentlige musikkentusiaster vil gjerne ha en MP3-spiller med veldig stor lagringskapasitet, slik at det er plass til omtrent hele musikkbiblioteket. Det er enkelt å opprette spillelister så du bare kan la musikken gå av seg selv, og med beroligende musikk på øret vil tiden fly fort av sted mens du nesten dupper av. Er du ute på en kortere reise kan du ha oppkvikkende låter på spillelisten som bare forsterker opplevelsen av landskapet og entusiasmen din for det som venter ved reisens slutt.