De beste byreisene

Det finnes et hav av råd og tips på internett angående hvilke steder og byer du bør besøke. Lytter du til Lonely Planets forslag, eller leter du blant forslagene hos de mange søkemotorene? Kanskje du har funnet en direktereise til en av Norwegians eller Ryanairs nye reisemål? Vi blir aldri lei av å se på de mange paradisene som dukker opp på verdenskartet. Det er alltid noe å oppleve et eller annet sted, uavhengig av årstid, lommebok eller lengde på reisen.

city-reise

Har du planer om å spre vingene og fly avsted til din favorittby på en langweekend, har verdenskartet flere godbiter på menyen. USA kom på andre plass over Lonely Planets beste land å feriere i. Finn din lavprisreise med Norwegian og reis på budsjett over Atlanteren. Opplev The Big Apple sammen med venninnegjengen uten dårlig samvittighet.

Med Europa rett utenfor døren kan kanskje Dublins sjarmerende byliv fascinere deg. Byen kom på tredje plass i Lonely Planets ”Best In Travel 2016”. Opplev Temple Bar-området, de sjarmerende broene, de grønne parkene, den irske musikken og det typiske irske folket.

Finn inspirasjon til neste city-reise med de mange søkemotorene. De sammenligner priser fra de forskjellige leverandørene, flyselskapene og reisebyråene. Søk blant de mange søkemotorene som f.eks. Kayak, Skyscanner, Momondo og Funtravel, og finn reisen som appellerer best til dine behov. Legg merke til at ikke alle søkemotorer gir en komplett oversikt, og derfor bør du bruke en av den som er nevnt over. Ønsker du å spare penger, anbefales det også å benytte seg av forskjellige transportmidler. Reis til hovedflyplassen med NSBs minipris og hopp dermed på neste fly til en av verdens hotteste reisemål. For eksempel huser Rio sommer-OL 2016 og er et attraktivt reisemål i år. Samtidig er det høysesong i Venezia i Italia, der du kan oppleve italiensk sjarm og mystikk.